Olsen & Co. ApS ejes og drives af Carsten Olsen, der blev udlært malersvend i 1995. Carsten har været selvstændig malermester siden starten af 1999. 

Olsen & Co.

Hos Olsen & Co. beskæftiger vi os til dagligt med alle former for malerarbejde – indenfor malerfaget – og ingen opgave er for lille eller for stor. 
Virksomheden er beliggende på Sydsjælland – Næstved – hvorfra vi dagligt kører ud på vores opgaver. 
Geografisk er vi ikke begrænset og udfører således malerarbejde i Nykøbing Falster, Holbæk, København, Sandved – ja, i hele i Danmark.

Vi løser alle slags maleropgaver, hvad enten det drejer sig om renovering, nybyg, forsikringsopgaver, tapetsering eller blot reparation af et fodpanel, hvor hvalpen har gnavet lidt.
Vores største og fornemmeste opgave er at gøre kunden tilfreds – og vi ved, at glade kunder genererer nye opgaver. 
Vi gør vores bedste hver gang. Det samme gælder din opgave.

Organisationer

Hos Olsen & Co. støtter vi årligt til samfundsmæssige formål:

Renovering

Nybyg

Forsikring

Entreprise

Mindre entrepriseopgaver

Hos Olsen & Co. står vi også for mindre entrepriseopgaver, såsom køkkenrenovering hos private, et nyt badeværelse eller måske en mindre tilbygning?
Hvis du har et færdigt projekt og ønsker styring på sagen, så sammensætter vi et hold håndværkere og klarer tidsplanen – gerne i samråd med jeres rådgiver eller arkitekt. 
Vi har erfaring med mange slags renoveringsopgaver og har lavet flere lejlighedsrenoveringer og badeværelsesrenoveringer. Også en renovering af en toiletbygning til et sommerhus er det blevet til. 

Har du brug for en professionel maler?

Hos Olsen & Co, hjælper vi dig med en meget lille opgave og med store opgaver, fx. renovering i små, mellem og store klasser. Vi har også kapacitet til fx. nybyg, entreprise & forsikringsopgaver.

Kontakt os - helt uforpligtende: